dinsdag 14 januari 2014

Persbericht NOIG VA van maandag 13/01/2014

De Noig Verontruste Aalstenaars nemen kennis van de beslissing van de SP.a om uit de Aalsterse coalitie te stappen. Zeer verwonderlijk hoeft dat niet te zijn. Noig VA maakte vorige week al een opsomming van de maatregelen die het laatste jaar door de nieuwe meerderheid opgelegd werden (o.m. in het OCMW). Zie:http://www.uilekot.org/node/1712

Die kunnen bezwaarlijk progressief, socialistisch of zelfs gewoon maar sociaal genoemd worden. Het arme gedeelte van de bevolking wordt in Aalst sinds een jaar vooral bestraft in plaats van gestimuleerd. De Aalsterse burgemeester wil het vooral beter doen dan De Wever zelf. Binnen de arrondissementshoofdstad Aalst ging men steeds verder en werd elke kritiek van binnen en buiten de stad weggewimpeld. Enkel de Aalstenaars mochten hun mond open doen. Een stad is geen eiland. Rond Aalst staat geen muur!

Noig-VA hoopt dat er nu kan gewerkt worden aan een gemeenschappelijke actie van alle sociaal voelende mensen om het Aalsters bestuur tot andere inzichten te brengen.